Reference
Web-stranice i online trgovine

Atlas: Potpuni redizajn web stranice

Atlas Trading

Naručitelj:

Atlas Trading d.o.o.

Robna marka:

Atlas, Gree, Thermia

Elementi:

Konceptualizacija i razvoj web stranice

URL: atlas.si

Redizajn web stranice

Obiteljska tvrtka Atlas Trading d. o. o. ima više od 30 godina iskustva u području distribucije uređaja za grijanje i hlađenje. U posljednjih deset godina tvrtka je postala jedan od najkompetentnijih partnera u području dizalica topline i klimatizacijske tehnike u Sloveniji.

Tvrtka danas nudi napredna rješenja za grijanje, hlađenje i rekuperaciju topline koja korisnicima pružaju maksimalnu udobnost, pouzdanost i uštedu energije.

Izazov

Konceptualno, sadržajno i dizajnerski redizajnirati web stranicu altas.si te pregledno i prilagođeno korisniku istaknuti ključne segmente: klima-uređaje i dizalice topline te prateće sadržaje.

Redizajn web stranice
Izrada web stranica
Internetska priča

Koncept i korisničko iskustvo

Izazov je bio osmisliti koncept i korisničko iskustvo, za inače vrlo opsežnu i složenu web stranicu, koje bi omogućilo logično pregledavanje stranice i najkraći put do željenog sadržaja. Sadržaj mrežne stranice sadržajno je podijeljen u pet cjelina i kataloški dio, gdje se nalazi prezentacija svih klima-uređaja i dizalica topline. Na ulaznu stranicu postavili smo i intuitivni modul koji korisnika u nekoliko koraka vodi do ključnih informacija o dizalicama topline ili klima-uređaja.

Internetska priča

Dizajn

Dizajn stranice pratio je ažurirani cjelokupni vizualni identitet. Zbog spomenute sadržajne slojevitosti mrežne stranice težili smo načelu „manje je više“.

Izrada web stranica_Vodik
Digitalno igralište

Sadržajni presjek

Osnovna sadržajna podjela odnosi se na dvije ključne cjeline koje se odnose na poslovanje i usluge tvrtke Atlas, i to na dizalice topline i klima-uređaje. Nakon toga slijedi prezentacija tvrtke i zastupljenih robnih marki uređaja. Dodatna cjelina namijenjena je vanjskim partnerima tvrtke te potpori korisnicima i partnerima. Posebnu pozornost posvetili smo sadržajnom internetskom katalogu uređaja za grijanje i hlađenje.

Digitalno igralište
Izrada web stranica_Vodik
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno