Ravno prema pobjedi

Distribucija reklamnog letaka

Od ideje do poštanskog sandučića

Izravna pošta jedan je od najstarijih oblika oglašavanja koji može biti važno komunikacijsko sredstvo čak i u doba e-pošte i društvenih mreža. Kao lideri u Sloveniji s više od 100.000.000 tiskovina godišnje preko Pošte Slovenije i više od 140.000.000 tiskovina godišnje preko Hrvatskog partnera, možemo osigurati optimalne cijene.

Nebo nije granica

Uspješni projekti grade se na čvrstim temeljima

Stručnost

Naši iskusni stručnjaci iz agencije uvijek vam stoje na raspolaganju ako trebate savjet u vezi s odabirom prikladnih formata, odgovarajućih sadržaja, područja pokrivenosti poštom i poštanskim brojevima u razdjelniku.

Odazivnost

Malobrojan mladi tim omogućuje brzu prilagodbu vašim željama, a prema potrebi i rekordno brzu reakciju u ključnim trenucima.

Iskustvo

Imamo više od 30 godina iskustva u području konceptualizacije, pripreme i izvedbe tiska te distribucije. Među ostalim, sudjelovali smo u dizajnu prvoga neadresiranog kataloga u Sloveniji.

Promišljenost

Svaki korak u procesu distribucije promišljen je i planiran unaprijed, što znači da ne ostavljamo prostora za pogreške. Ništa ne prepuštamo slučaju jer redovito provodimo nadzor kvalitete.

Supernova Superstyle
1.

Oblik, sadržaj i tisak

Koncept izravne pošte ima svoje specifičnosti i zakonitosti. Ako to odradimo kako treba, možemo ostvariti iznenađujuće rezultate. Pomnim odabirom formata, relevantnom sadržajnom strukturom, privlačnim vizualnim identitetom i stručnom izvedbom pobrinut ćemo se da vaše poruke ne ostanu neopažene. Pritom se oslanjamo na iskustvo i znanje dugogodišnjih partnera specijaliziranih za različita područja tiskovina.

Distribucija letakov
2.

Do mnogih poštanskih sandučića u Sloveniji i Hrvatskoj

Omogućujemo distribuciju neadresirane izravne pošte u Sloveniji i Hrvatskoj. Omogućujemo da vaše poruke dopru do kućanstva (Slovenija 600.000, Hrvatska 1,5 milijuna kućanstva) bez APEK naljepnica, a u slučaju informativnih, edukacijskih ili humanitarnih sadržaja i do kućanstva s APEK naljepnicama. Pružamo savjete iz područja distribucije i tiska, gdje ostvarujemo najbolje rezultate.

Nenaslovljena direktna pošta
3.

Dugoročna suradnja i povjerenje partnera

U slučaju dugoročne suradnje s partnerima u području pripreme za tisak možemo vam za istu uslugu ponuditi povoljnije uvjete. Naše uspješno poslovanje i suradnju s Poštom Slovenije dokazuje podatak da svake godine distribuiramo čak 150 milijuna letaka promotivnog sadržaja.

Naše usluge i znanja

Naši iskusni dizajneri i dugogodišnji vanjski partneri iz područja pripreme za tisak prave su osobe za oglašavanje izravnom poštom jer stručno pristupaju svemu, od idejne konceptualizacije do sandučića.
  • Idejna konceptualizacija letaka ili kataloga
  • Konceptualizacija sadržaja
  • Dizajn i priprema za tisak
  • Savjetovanje u području tiskovina
  • Tiskanje letaka i ostalih tiskovina
  • Savjetovanje u području distribucije
  • Distribucija neadresirane izravne pošte u Sloveniji i Hrvatskoj

Naš postupak slanja izravne pošte

1

Određivanje područja distribucije u Sloveniji ili Hrvatskoj

2

Idejni koncept i dizajn izravne pošte

3

Najava datuma distribucije

4

Tiskanje letaka ili kataloga

5

Dostava letaka u dogovoreni ekspeditivni centar

6

Distribucija izravne pošte po kućanstvima

RAD I PONOS

Smišljamo suvremena rješenja za izazove budućnosti

Supernova: Časopis Superstyle

Klijent je želio lansirati visokokvalitetni periodični "lifestyle" časopis koji će predstavljati ponudu trgovina unutar trgovačkih centara Supernova Ljubljana. Ne samo da smo to ostvarili, već smo premašili očekivanja.

Više o projektu Više o projektu

Smišljamo suvremena rješenja za izazove budućnosti

RAD I PONOS
Dizajn časopisa_Vodik

Supernova: Časopis Superstyle

Klijent je želio lansirati visokokvalitetni periodični "lifestyle" časopis koji će predstavljati ponudu trgovina unutar trgovačkih centara Supernova Ljubljana. Ne samo da smo to ostvarili, već smo premašili očekivanja.

Više o projektu
ČESTA PITANJA

Distribucija letaka - FAQ

Osim tiska i distribucije, nudite li također usluge dizajna letaka nakon narudžbe?

Da, osim navedenog, po želji nudimo kvalitetni dizajn svih tiskovina namijenjenih distribuciji.

2. Koliko vremena prije datuma distribucije naručitelj mora urediti narudžbu?
Na koji način naš tiskar mora pripremiti pakete za distribuciju?

Hoćemo li zajedno stvoriti nešto veliko?

Obratite nam se Obratite nam se
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno