SPLET(E)NA ZGODBA

Izrada web-stranica i online trgovina

Kreiramo autentično digitalno iskustvo vašeg brenda

Posljednjih se godina većina poslovanja preselila online, gdje su za uspjeh ključni briga o korisničkom iskustvu, optimizacija online nastupa i razvoj učinkovitih internetskih ekosustava. Pratimo vas u stopu.

Digitalno igralište

Uspješni projekti grade se na čvrstim temeljima

Svrha

Ništa ne radimo bez promišljanja. Prije početka svakog projekta precizno utvrđujemo njegovu svrhu i poteškoće koje moramo riješiti da bi bio što uspješniji.

Ciljanost

Sav naš trud uvijek je usmjeren prema ostvarenju razumnih, realnih i mjerljivih ciljeva koje utvrđujemo prethodnim savjetovanjem s naručiteljem.

Relevantnost

Prije, tijekom i nakon provedbe projekta vodimo brigu o tome da je usklađen s vrijednostima, važnošću i srži robne marke te da posve rezonira s ciljanom skupinom.

Mjerljivost

Sve što predložimo i provedemo može se izmjeriti. Time izbjegavamo moguće nesporazume i pogrešne pretpostavke, čime stvaramo čvrst temelj za stalnu optimizaciju.

1.

Web-stranice koje ističu vaše brendove

U današnje digitalno doba web-stranica je središnji komunikacijski kanal i glavna točka kontakta mnogih robnih marki s kupcima. Zato je vrlo važno da stranica ne bude samo tehnički savršena, nego i da prikazuje robnu marku u najboljemu mogućem svjetlu. Web-stranice razvijamo cjelovito jer jedino tako korisnicima možemo pružiti što bogatije, autentičnije i pamtljivije iskustvo.

Blaginja spletna trgovina
2.

Korisniku prilagođena online trgovina usmjerena na konverziju

Nije sve u izgledu kad je riječ o online trgovinama. Zbog toga je naš trud pri svakom koraku usmjeren na povećanje učinkovitosti koja se odražava u što većem broju kupnji. Čak i nakon što završimo postavljanje, nekoliko puta ispitujemo i analiziramo korisničko iskustvo trgovine i na temelju rezultata unosimo prilagodbe dok god ne ostvarimo optimalan proces kupnje.

Oblikovanje uporabniške izkušnje UX
3.

Iskustvo, sadržaj i forma ruku pod ruku

Učinkovitost web-stranica zahtijeva savršenost u svakom smislu – tehničkom, kreativnom i korisničkom. Zbog toga pri razvoju nastojimo objediniti sve bitne aspekte tako da se međusobno optimalno dopunjuju i tako svakom posjetitelju pružaju besprijekorno i jedinstveno iskustvo. Pritom ništa ne prepuštamo slučaju jer su i najsitniji detalji važni za ostvarenje izvrsnih rezultata.

Paul Hartmann spletno oglaševanje
4.

Učinkovito digitalno oglašavanje

Vrlo se često događa da se u pripremu komunikacije proizvoda ili usluga uloži golem trud, ali na kraju dospije tek do djelića ciljane javnosti. Da bismo izbjegli slične komplikacije, moramo znati komu se obraćamo i temeljito se upoznati sa značajkama digitalnih komunikacijskih kanala kojima se koristimo. Zato pri svakom projektu nastojimo maksimalno iskoristiti sve njihove potencijale i porukama dosegnuti što veći broj relevantnih korisnika.

Naše usluge i znanja

Mi smo multidisciplinarni kolektiv komunikacijskih i digitalnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji pomno prate trendove i neprestano dograđuju svoje znanje.
  • Istraživanje i analiza
  • Strategija i konceptualizacija
  • Korisnički scenariji i putovi
  • UX-planiranje
  • Konceptualizacija sadržaja za web-mjesta
  • Dizajn web-mjesta
  • Razvoj web-mjesta i online trgovina
  • Optimizacija (SEO)
  • Održavanje web-mjesta

Naš postupak izrade web-stranica

1

»Kick-off« sastanak s naručiteljem

2

Analiza trenutačnog stanja i konkurencije

3

Strategija i koncept sadržaja

4

UX-planiranje

5

Dizajn

6

Koncept sadržaja

7

Razvoj

8

Testiranje i optimizacija

9

Lansiranje

RAD I PONOS

Smišljamo rješenja za izazove budućnosti

Blaginja: Medicinski proizvodi na jednome mjestu

Osmislili smo i razvili modernu i korisniku prijateljsku online trgovinu za klijenta, omogućavajući izravno iznajmljivanje ili kupnju medicinskih pomagala putem integrirane aplikacije.

Više o projektu Više o projektu

Smišljamo rješenja za izazove budućnosti

RAD I PONOS
obnova web stranice_Vodik

Blaginja: Medicinski proizvodi na jednome mjestu

Osmislili smo i razvili modernu i korisniku prijateljsku online trgovinu za klijenta, omogućavajući izravno iznajmljivanje ili kupnju medicinskih pomagala putem integrirane aplikacije.

Više o projektu
Obnova web stranice

Mobil Plac: Prostor čini događaj

Osmislili smo i razvili modernu, funkcionalnu i korisniku prijateljsku web stranicu za klijenta, ističući je u odnosu na konkurenciju. Također smo osmislili logo s potpisnom frazom koja odražava područje djelovanja i vrijednosti tvrtke.

Više o projektu
Obnova web stranice

Hartmann: Idemo ususret zdravlju

Uspostavili smo napredni digitalni prodajni kanal, stekavši prednost nad konkurencijom i značajno jačajući prepoznatljivost Hartmann brenda na slovenskom i hrvatskom tržištu.

Više o projektu
Redizajn robne marke

Letak Media: Potpuni redizajn robne marke

Osvježili smo ukupni identitet brenda i razvili modernu web stranicu za sveobuhvatne, kompleksne usluge. Dodatno smo proveli opsežnu SEO optimizaciju.

Više o projektu
Izrada web stranice_Vodik

Marušič: Budućnost ispisana u drvu

Za naručitelja smo izradili mrežnu stranicu koja predstavlja tvrtku i njezinu djelatnost. Istodobno smo osmislili i priručnik za vizualni identitet, potpis robne marke i brošuru.

Više o projektu

Podupiremo viziju svojih naručitelja

Interaktivni prikaz područja omogućuje pregledniju i bržu navigaciju online trgovinom, a istodobno nudi sadržaj s dodanom vrijednošću kojim naši kupci mogu poboljšati kvalitetu svojeg zdravlja. Sretni smo što je tim agencije Vodik stručno i kreativno kreirao online trgovinu koja objedinjuje sve vrijednosti tvrtke HARTMANN.

Sandra Miladinovič
Marketing, Paul Hartmann Adriatic d.o.o.

Vodikova ekipa je puna talentiranih i sposobnih pojedinaca koji nam pomažu uspostaviti i održavati snažnu prisutnost na internetu. Također su nam izradili izvanrednu web stranicu. Fleksibilni su, otvoreni i uvijek zadovoljavaju naša očekivanja, zbog čega s njima rado surađujemo.

Gašper Novak
Direktor, Blaginja d.o.o.

Tim Vodik uvažio je svaku našu želju, a konačna izvedba web-stranice i cjelokupnoga vizualnog identiteta nadmašili su očekivanja. Svaki dan dobivamo pohvale od kupaca za lijepu i preglednu web-stranicu.

Luka Brodnik
Direktor, MobilPlac, KBG d.o.o.
ČESTA PITANJA

Izrada web-stranica i online trgovina - FAQ

U kojem roku možete izraditi web-stranicu?

Web-stranicu razvijamo u fazama prema pažljivo osmišljenom planu kojeg se uvijek pridržavamo kako bismo izbjegli temeljne pogreške koje se naknadno teško uklanjaju i nepotrebno produljuju vrijeme izrade. Rok izrade određuje se prema složenosti koncepta, funkcionalnosti stranice i zahtjevnosti dizajna. Što je izrada složenija, to je rok dulji. Zacrtano praćenje koraka procesa po fazama znatno skraćuje rok izrade i naposljetku omogućava cjelovit nadzor nad projektom.

U kojem sustavu izrađujete web-stranice i online trgovine?
Upotrebljavate li pri UX planiranju i dizajnu web-stranice unaprijed planirane predloške (template)?
Koja je cijena izrade web-stranice ili online trgovine?

Hoćemo li zajedno stvoriti nešto veliko?

Obratite nam se Obratite nam se
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno