Naša priča

Obiteljska marketinška agencija Vodik

Vodik je osnovni element koji se spaja s ostalim prirodnim elementima i stvara izvor života. Time nas nadahnjuje da se neprestano povezujemo s naručiteljima i pišemo priče o uspjehu.

Njegujemo dugoročne odnose

Srčane ambicije

U svijet komunikacija stupili smo 2009. kao obiteljska tvrtka. Mnogo se toga promijenilo u međuvremenu, ali neke su stvari ostale iste. Iz malog kolektiva koji je pružao ograničen raspon usluga razvili smo se u „full-service agenciju“, koja nudi rješenja u 360 stupnjeva i sukreira priče uglednih robnih marki.

 

Tijekom godina naš je kolektiv znatno narastao, no unatoč tomu ostali smo obiteljska tvrtka jer je svaki zaposlenik ravnopravan član obitelji Vodik.

Ponosimo se činjenicom da smo već sklopili više od 100 partnerstva s naručiteljima iz Slovenije, Hrvatske i inozemstva s kojima njegujemo dugoročne odnose koji se temelje na povjerenju, razumijevanju i međusobnom poštovanju.

Odnos na ponos

Naše vrijednosti

Timski rad

Svaki je pojedinac važan i pridonosi cjelini, ali naposljetku se uspjeh odražava u timskom radu.

Odgovornost

Vjerujemo svojem znanju i iskustvu, stojimo iza svojih odluka i preuzimamo odgovornost.

Kreativnost

Na izazove gledamo drukčijim očima i iz različitih perspektiva, što dovodi do neuobičajenih rješenja koji iznenađuju i oduševljavaju.

Usmjerenost prema naručitelju

Pri svakom projektu uzimamo u obzir želje, očekivanja i ciljeve naših naručitelja s kojima se dogovaramo u vezi sa svim ključnim trenucima u procesu.

Kompetentnost

Naš je rad plod odgovornog pristupa, stručnog odnosa i dugogodišnjeg iskustva u području komunikacija.

Užitak u poslu

Tvrdoglave probleme naručitelja znamo pretvoriti u zanimljive kreativne izazove, dobre odnose pa i u izvor povjerenja i napretka tima Vodik.

Marketinška agencija Vodik

Naša misija

Na temelju stručnih savjeta i iznimne potpore smišljamo inovativna marketinška rješenja usmjerena na rast robnih marki. Rezultatima stječemo povjerenje i gradimo dugoročna partnerstva, pri čemu je ključna suradnja.

Ruku pod ruku

Kako se odvija naša suradnja

1

Individualan razgovor

Svakom projektu pristupamo individualno, stručno i s vama. Razgovorom o vašim ciljevima, očekivanjima i željama upoznajemo vas, vašu tvrtku i robnu marku.

2

Analiza i istraživanje

Detaljno proučavamo stanje na tržištu, industriju, konkurenciju i vaš položaj. Različitim analitičkim metodama dobivamo korisne informacije koje nam pomažu osmisliti učinkovitu strategiju za daljnji rad.

3

Strategija

Uzimajući u obzir vaše želje i zahtjeve, pripremamo strategiju i komunikacijski plan s jasno definiranim i mjerljivim ciljevima, ciljanom skupinom, kanalima i načinom komunikacije koji nudi najučinkovitije rješenje za vaš problem.

4

Izvedba

Slijedi praktična izvedba; produkcija materijala i sadržaja, ovisno o specifičnostima projekta.

5

Mjerenje i optimizacija

Bez obzira na vrstu projekta, cijelo vrijeme pratimo, analiziramo, optimiziramo i prilagođavamo rezultate radi ostvarenja najboljih rezultata.

6

Izvješćivanje

Nakon završetka uvijek ocjenjujemo projekt, pri čemu naglašavamo dobre prakse i prijedloge za poboljšanje koji su važni za daljnji rad.

Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno