Kovačnica doživljaja

Organizacija događaja

Stvaramo nezaboravna iskustva druženja

Uspješno smo organizirali više od 200 jedinstvenih događaja koji su dotakli više od 40.000 sudionika. Brinut ćemo se za nezaboravno iskustvo i bit ćemo uz vas na svakom koraku – od konceptualnog planiranja do besprijekorne organizacije te aktivnosti nakon provedbe i organizacije događaja.

Dojmovi i doživljaji

Uspješni projekti grade se na čvrstim temeljima

Predanost

Organizacija događaja zahtijeva mnogo vremena i pozornosti, stoga nema mjesta površnosti i improvizaciji. Pri svakom projektu koji preuzmemo na sebe pružamo 100 %.

Kreativnost

Svaki događaj ima vlastiti koncept prilagođen željama naručitelja i veličini robne marke. Svaki je put u prvom planu kreativna priča koja je temelj svakoga uspješnog događaja.

Iskustvo

Mi smo tim „veterana“ koji je zajedno organizirao više od 200 događaja. Susreli smo se sa svim mogućim izazovima i komplikacijama koji bi mogli pokvariti vrhunski planiran događaj, stoga smo dobro pripremljeni za njih.

Promišljenost

Ništa ne prepuštamo slučaju. Slijedimo provjereni proces i dobro razmotrimo svaki sljedeći korak jer jedino tako možemo biti sigurni da će događaj biti pun pogodak i dočarati pravi ugođaj.

Organizacija poslovnih dogodkov
1.

Uspješan događaj počinje jedinstvenom pričom

Svaki nezaboravan doživljaj s kojim želimo uspostaviti trajan odnos s ciljanom skupinom temelji se na maštovitoj priči koja ističe ključne atribute vaše robne marke. Zajedno s vama otkrit ćemo prikladnu crvenu nit i s njom istkati vizualno privlačan identitet u skladu s vašim željama, ciljevima i očekivanjima.

2.

Vaša tvrtka pod svjetlima reflektora

Poslovni događaji izvrsna su prilika da široj javnosti predstavite svoju tvrtku i robne marke te se iskažete u ulozi sponzora ili partnera. Predstavljaju idealnu priliku za neformalno umrežavanje s potencijalnim i postojećim poslovnim partnerima te druženje s klijentima i zaposlenicima.

Manner organizacija promocijskih dogodkov Planica
3.

Predstavljamo vašu robnu marku ili proizvod

Događaj povodom lansiranja novih proizvoda ili usluga izvrsna je prilika da dodatno potaknete druge da govore o vašoj tvrtki i robnoj marki te da povećate svoju prepoznatljivost u javnosti. Razumijevanje robne marke i tvrtke upakirano u maštovitu priču događaja pretvara običnu promotivnu priredbu u nezaboravno iskustvo.

Pomažemo vam s različitim vrstama promotivnih događaja koji imaju različite ciljeve, od lansiranja novih proizvoda i događaja koji podižu svijest ili educiraju do priredaba za plasiranje proizvoda ili usluge.

Organizacija spletnih dogodkov
4.

Online događaj također može biti čudesan doživljaj

Epidemija je dokazala da uspješnost događaja ne ovisi o fizičkoj prisutnosti, nego o bliskom kontaktu sa sudionicima i između njih. Kad je riječ o online događajima, još je važnije stvaranje ugodne atmosfere. Upotreba najsuvremenijih online alata omogućuje nam da svoje bogato znanje i dugogodišnje iskustvo u području organizacije događaja pretočimo u nezaboravan doživljaj u digitalnom svijetu.

Naše usluge i znanja

Naš se tim ponosi uspješnom organizacijom više od 200 događaja kojima je ukupno nazočilo više od 40.000 posjetitelja. Naručiteljima pružamo potporu od idejne konceptualizacije do planiranja, izvedbe i naknadnih aktivnosti.
  • Kreativna konceptualizacija događaja
  • Organizacija poslovnih događaja i konferencija
  • Organizacija promotivnih događaja
  • Organizacija teambuildinga
  • Organizacija online događaja
  • Organizacija iskustvenih aktivnosti
  • Organizacija priredaba
  • Organizacija tiskovnih konferencija
  • Hostese

Naš postupak izvedbe poslovnog događaja

1

»Kick-off« sastanak s naručiteljem

2

Koncept događaja

3

Provjera lokacije

4

Finalizacija ponude

5

Raspored projekta

6

Izrada programa

7

Promocija događaja

8

Izvedba i produkcija

9

Analiza i izvješćivanje

RAD I PONOS

Smišljamo suvremena rješenja za izazove budućnosti

Hartmann: Već 20 godina u Sloveniji

Označavajući 20. godišnjicu prisutnosti na slovenskom tržištu, smislili smo kreativnu priču i organizirali svečani događaj koji je kroz retrospektivu postignuća tvrtke Hartmann pružio nezaboravno iskustvo poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Više o projektu Više o projektu

Smišljamo suvremena rješenja za izazove budućnosti

RAD I PONOS
HARTMANN_organizacija događaja_Vodik

Hartmann: Već 20 godina u Sloveniji

Označavajući 20. godišnjicu prisutnosti na slovenskom tržištu, smislili smo kreativnu priču i organizirali svečani događaj koji je kroz retrospektivu postignuća tvrtke Hartmann pružio nezaboravno iskustvo poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Više o projektu
Manner Planica_organizacija događaja_Vodik

Manner: Slatki doživljaji

Tvrtki Manner dugi niz godina pružamo sveobuhvatnu potporu u organizaciji promotivnih događaja, kreativnom osmišljavanju promocija i pratećih aktivnosti.

Više o projektu
Merck_organizacija događaja_Vodik

Merck: Uvijek radoznali

Povodom 350. obljetnice postojanja tvrtke Merck, osmislili smo i organizirali svečanu proslavu na Fužinskom dvorcu u Sloveniji i Muzeju Mimara u Hrvatskoj, kako bi odali počast njihovim zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Više o projektu
JHL_organizacija događaja_Vodik

JHL: Stvaramo stvarnost od 360 stupnjeva

Kako bismo događaje koje organiziramo za JHL učinili još privlačnijima, osmislili smo virtualnu prezentaciju virtualne stvarnosti za mlade posjetitelje i pokazali im zajedničku odgovornost za kreiranje stvarnosti.

Više o projektu
JHL_organizacija događaja_Vodik

JHL: Ostavi odgovorne tragove

Osnovali smo i proveli društveno odgovoran projekt s potpornim aktivnostima, potičući mlade generacije na održive društvene i ekološke prakse.

Više o projektu

Podupiremo viziju svojih naručitelja

U suradnji s Vodikom uspješno smo organizirali izvrsne događaje; kako interne tako i one namijenjene našim kupcima.
Vodik uvijek ima pregršt dobrih ideja, brzo reagiraju, pouzdani su i mogu reći da je moja suradnja s njima bila korektna i uspješna!

Helena Janežič
Voditelj poslovne jedinice Onkologija, Merck d.o.o.

Događaj je bio konceptualno sjajno osmišljen i zajedno smo sa svojim partnerima iskreno proslavili važnu prekretnicu.

Sanja Ivanović_Hartmann
Sanja Ivanović
Voditeljica marketinga, Paul Hartmann Adriatic

Agencija Vodik od 2018 godine kao podizvođač Europske agencije za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu (EU-OSHA) provodi kampanje za Zdravo radno okruženje te zajedno podižemo svijest među radnicima, poslodavcima i širom javnošću o ključnim temama sigurnosti i zdravlja na radu. Ekipa Agencije Vodik se pokazala pouzdanom i profesionalnom. Ključna je za uspješnu provedbu naših događaja.

Vladka Komel
Koordinatorica nacionalne informacijske točke EU-OSHA, MDDSZ
ČESTA PITANJA

Organizacija događaja - FAQ

Preuzimate li na sebe idejnu konceptualizaciju događaja i produkciju u cijelosti?

U „kući” na jednome mjestu okupljamo kreativni tim, voditelje projekata i voditelje događaja, stoga se podrazumijeva konceptualizacija i provedba popratnih komunikacijskih aktivnosti i materijala u sklopu događaja. Smatramo da organizacija događaja uključuje cijeli spektar elemenata i aktivnosti koji tvore cjelokupnu uslugu: kreativna konceptualizacija, organizacija događaja, tehnička podrška i komunikacijske aktivnosti. Sve na jednome mjestu, na ključ.

Osiguravate li vlastite hostese i promocijski tim?
Koji je najveći događaj koji ste organizirali?
Na kojoj platformi uglavnom organizirate online događaje?

Hoćemo li zajedno stvoriti nešto veliko?

Obratite nam se Obratite nam se
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno