Reference
Događaji

Manner: Slatki doživljaji

Manner i Casali

Naručitelj:

Josef Manner Slovenija

Elementi:

organizacija i izvedba promotivnih događaja, kreativna konceptualizacija, PR

Manner Planica_organizacija događaja_Vodik

Naručitelj:

Josef Manner Slovenija

Elementi:

organizacija i izvedba promotivnih događaja, kreativna konceptualizacija, PR

Tvrtka Josef Manner & Comp AG specijalizirana je za proizvodnju vafla, dražeja i pjenastih bombona, a još od osnivanja u većinskom je obiteljskom vlasništvu. Tvrtka Manner izvozi omiljene i prepoznatljive proizvode u više od 50 europskih i izvaneuropskih država.

Izazov

Tijekom duljeg razdoblja tvrtki Manner nuditi cjelovitu potporu u organizaciji promotivnih događaja, kreativnom osmišljavanju promocija i pratećih aktivnosti.

Manner Planica_organizacija događaja_Vodik
NAVIJAMO U PLANICI

Ružičasti spektakl u Planici

Tvrtka Manner tradicionalni je pobornik karavane skijaških skokova i kao glavni sponzor prisutna je na skokovima u Planici više od 15 godina. Robna marka sa svojim legendarnim napolitankama i hostesama u karakterističnoj ružičastoj boji vrlo je prepoznatljiv dio spektakla u Planici. Svake su godine na događaju prisutne hostese koje posjetiteljima dijele napolitanke i čokoladni fondue te se brinu za dobro raspoloženje. Osim toga, posjetiteljima je na raspolaganju Manner fotokabina gdje mogu ovjekovječiti svoj posjet Planici. S vremenom su ružičaste hostese postale neizostavan dio skakačkog spektakla, a mi se svake godine brinemo za besprijekornu organizaciju promocije i komunikaciju događaja.

NAVIJAMO U PLANICI
organizacija poslovnih događanja_Casali
OPUŠTENA ATMOSFERA

Casali zabava nakon posla

Ljeto jednostavno nije potpuno bez vruće Casali after work zabave koju svake godine organiziramo za Manner i njihove poslovne partnere! Casali je kralj tropskih okusa i doživljaja, zbog toga smo na događaju dočarali pravu tropsku atmosferu na plutajućem otoku usred Ljubljane – u Makalonci. Živahni latinoritmovi i osvježavajući ljetni kokteli na bazi ruma stvorili su opuštenu atmosferu među uzvanicima. Slasni zalogaji samo su ih dodatno okrijepili. Casali je doista bio vrhunac ljeta!

OPUŠTENA ATMOSFERA
RedBull goni pony promocija
DO VRHA VRŠIČA

Goni pony u ružičastoj boji

Na tradicionalnom retro biciklističkom natjecanju Red Bull Goni Pony Manner je osim ružičastih promocija osigurao i svoj ružičasti natjecateljski tim! Biciklistički pothvat koji je spojio dvije legende slovenskog biciklizma – prijelaz Vršič i legendarni bicikl Pony. Na natjecanju su sudjelovali i ambasadori Manner napolitanki, skijaši skakači Jernej Damjan i Martin Koch. Također smo izradili posebne ružičaste Pony bicikle za Mannerove ambasadore i pobrinuli se za retro odjevnu kombinaciju u Mannerovim bojama. Svojim sudjelovanjem u natjecanju tvrtka je dokazala da ne poznaje prepreke i da je uvijek spremna za nove izazove u želji da bude najbolja.

DO VRHA VRŠIČA

Casali na ljubljanskim ulicama

Radoznale poglede prolaznika na ljubljanskim ulicama, kao i posjetitelja brodica, razveselile su Casalijeve djevojke koje su im sa zadovoljstvom podijelile kuglice Rum-kokos te su im na trenutak dočarale dašak tropske atmosfere. Više pogledajte u videu.

Izjava klijenta

Volimo raditi s Vodikom zbog ljudi i originalnih, posebnih rješenja. Osobito veliku ulogu igraju ljudi. Opušteni odnos i komunikacija i, na kraju, ali ne manje važno, nakon toliko godina već se jako dobro poznajemo i sve je vrlo jednostavno.

Dejan Sejdić_Manner Slovenija
Dejan Sejdič
Direktor prodaje, Josef Manner d.o.o.
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno