Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI PODUZEĆA VODIK d.o.o.

Ove smjernice privatnosti primjenjuju se na sve koji koriste web stranicu agencija-vodik.hr i na cijelu web stranicu, uključujući sve podstranice.

Korisnik se odnosi na svaku fizičku ili pravnu osobu koja koristi ili posjećuje web stranicu agencija-vodik.hr  (u daljnjem tekstu: korisnik).

Korištenjem web stranice korisnik potvrđuje svoj pristanak na ove Smjernice privatnosti.

I. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

U tvrtki Vodik d.o.o. poštujemo vašu privatnost i vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo u svrhu navedenu u ovim Smjernicama. Vaše osobne podatke pažljivo ćemo čuvati u skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti osobnih podataka (Uredba EU 2016/679, važeći zakon o zaštiti osobnih podataka, Smjernice privatnosti i interni akti tvrtke Vodik d.o.o.).

  1. Voditelj obrade osobnih podataka

Voditelj obrade osobnih podataka koji se obrađuju u skladu s ovim smjernicama je Vodik d.o.o., adresa: Cesta v Gorice 34b, 1000 Ljubljana, e-pošta: [email protected], telefonski broj: 059 156 956, koji zastupa direktor Nino Horvat.

  1. Prijenos osobnih podataka trećim osobama

Vodik d.o.o. obvezuje se da će prikupljeni osobni podaci biti korišteni sukladno ovoj politici privatnosti i da se osobni podaci neće prodavati niti na drugi način prenositi trećim osobama, osim u slučajevima propisanim zakonom i u slučaju slanja e-novina.

Za slanje e-novina na vodik-marketing.si koristimo web platformu MailerLite, na kojoj se pohranjuju osobni podaci za slanje novosti, kao što su ime, prezime, e-adresa. Web platforma MailerLite u svojim Općim uvjetima korištenja i Politici privatnosti jamči poštivanje pravila Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679) i potvrđuje da njihove usluge gosti certificirani centar za pohranu podataka u Litvi (Europska unija). Centar za pohranu podataka ima certifikat o sigurnosti za pohranu informacija (ISO 27001).

  1. Vrste osobnih podataka i svrhe obrade

Prilikom kontaktiranja tvrtke Vodik d.o.o. možete sami odlučiti kako i kada želite stupiti u kontakt s nama (osobno, telefonom, e-poštom, društvenim mrežama ili web obrascima).

Za svrhe navedene u nastavku prikupljaju se i obrađuju sljedeći podaci: ime i prezime ili naziv, adresa, e-adresa, telefonski broj. Za pojedine svrhe možda ćemo prikupiti i dodatne podatke, što je navedeno kod svake pojedine svrhe.

Vodik d.o.o. ne provodi profiliranje niti automatizirano donošenje odluka koje bi utjecale na vas.

3.1 Vaše osobne podatke obrađujemo za sljedeće svrhe:

a) Obavještavanje o ponudi usluga i aktualnim sadržajima (Prijava na e-novine): Na web stranici možete se pretplatiti na primanje obavijesti i informacija o našim uslugama i aktualnim sadržajima koje ćemo objavljivati na web stranici vodik-marketing.si. U tu svrhu Vodik d.o.o. može vam dostavljati novosti iz ponude usluga, akcije ili nagradne igre koje su izravno povezane s tvrtkom Vodik d.o.o. Također vam možemo slati sadržaje iz područja oglašavanja, pozive na događaje i savjete.

Obavještavanje o ponudi usluga i aktualnim sadržajima može se provoditi putem e-pošte, Facebooka i drugih društvenih mreža.

Ovi se podaci obrađuju na temelju vašeg pristanka, koji možete povući u bilo kojem trenutku. Dodatne informacije o vašim pravima navedene su u odjeljku “Vaša prava”.

b) Prikupljanje upita i dostava ponuda: Na web stranici možete ispuniti web obrazac za podnošenje upita. Također upit možete poslati putem e-pošte na [email protected] ili putem telefona na broj 059 156 956. Za tu svrhu možemo prikupiti vaše ime, prezime, naziv tvrtke, adresu, e-adresu i telefonski broj, kao i dodatne podatke navedene kod svake pojedine svrhe.

Ovi se podaci obrađuju kako bismo odgovorili na vaše upite i dostavili vam ponude za naše usluge.

II. ROK ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Vaši će se osobni podaci čuvati samo onoliko koliko je potrebno za svrhe za koje su prikupljeni ili kako to zahtijeva važeći zakon. Nakon isteka razdoblja zadržavanja, vaši će se osobni podaci izbrisati ili anonimizirati, osim ako je zakonom drugačije propisano ili dopušteno.

III. VAŠA PRAVA

Kao korisnik imate određena prava u vezi s obradom vaših osobnih podataka. Imate pravo na pristup osobnim podacima koje čuvamo o vama, pravo na ispravak netočnih ili nepotpunih podataka, pravo na brisanje podataka (u određenim okolnostima), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

Ako želite ostvariti svoja prava ili imate pitanja u vezi s obradom vaših osobnih podataka, možete nas kontaktirati putem e-pošte [email protected].

IV. PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Moguće je da ćemo povremeno ažurirati ove Smjernice privatnosti kako bismo odražavali promjene u načinu na koji obrađujemo vaše osobne podatke ili promjene u zakonu. Svaka ažuriranja Smjernica privatnosti bit će objavljena na ovoj web stranici i stoga biste ih redovito trebali pregledavati.

V. KONTAKT PODACI

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s ovim Smjernicama privatnosti ili načinom na koji tvrtka Vodik d.o.o. obrađuje vaše osobne podatke, možete nas kontaktirati putem e-pošte [email protected] ili na broj telefona 059 156 956.

Ove Smjernice privatnosti stupaju na snagu od 10. kolovoza 2023. godine.