Reference
Događaji

Hartmann: Već 20 godina u Sloveniji

Paul HARTMANN Adriatic d.o.o.

Naručitelj:

Paul HARTMANN Adriatic d.o.o.

Elementi:

organizacija i izvedba događaja, kreativna konceptualizacija, dizajn, PR, videozapis

HARTMANN_organizacija događaja_Vodik

Naručitelj:

Paul HARTMANN Adriatic d.o.o.

Elementi:

organizacija i izvedba događaja, kreativna konceptualizacija, dizajn, PR, videozapis

Hartmann je tvrtka s poviješću starijom više od 200 godina i bogatom tradicijom čija je glavna misija sažeta u sloganu „Idemo ususret zdravlju“ i koji svoju obvezu ispunjava svakog dana. Tvrtka je poznata po visokokvalitetnim i tradicionalnim medicinskim pomagalima iz područja inkontinencije, zbrinjavanja rana, zaštite sebe i okolice, dezinfekcije te nadzora temperature i krvnog tlaka.

Izazov

U povodu 20. obljetnice prisutnosti na slovenskom tržištu osmisliti kreativnu priču i organizirati svečani događaj koji kroz retrospektivu ključnih trenutaka u povijesti tvrtke Hartmann dočarava nezaboravan doživljaj i iskustvo poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Šetnja iz prošlosti u budućnost

Dojmovi i doživljaji

U sklopu obilježavanja 20. obljetnice prisutnosti tvrtke Paul Hartmann na slovenskom tržištu kreativno smo osmislili i u cijelosti organizirali svečani događaj za ključne poslovne partnere i zaposlenike koji se održao u svečanim prostorijama Ljubljanskog dvorca.

Kreativnu ideju ponajprije smo crpili iz priče o uspjehu matične tvrtke, a istodobno se uvelike dotaknula ključnih trenutaka i područja djelovanja slovenske podružnice. U prostorijama smo omogućili šetnju kroz dojmljivu povijest tvrtke i njezinih ključnih trenutaka.

Cijela je prostorija bila ispunjena snažnim utjecajem vremena spajajući povijesne dojmove, sadašnje stvarne događaje i budućnost tvrtke. Događaj je suptilno podijeljen na tri dijela međusobnih povezanih u jednu kronološku cjelinu; prijam gostiju i šetnja kroz prošlost, programski dio dopunjen plesnom točkom baletnih umjetnika koji su govorom plesa predstavili povijest tvrtke, prezentacijski videozapis te druženje prema službenom programu nadahnutim budućnošću tvrtke.

HARTMANN_organizacija događaja_Vodik
Kovačnica doživljaja

Prezentacijski videozapis

U sklopu programa osmislili smo desetominutni videospot koji kronološki prikazuje ključne trenutke u povijesti matičnog društva Paul Hartmann dok se priča istodobno nadovezuje na razvoj tvrtke u Sloveniji i obrazlaže trenutačne aktivnosti tvrtke preko četiri odjela koji čine jezgru ponude, kao što su profesionalna sustavna rješenja iz područja inkontinencije, dijagnostike, dezinfekcije, zaštitne opreme i zbrinjavanja rana. Kroz atraktivnu priču videozapis prelazi iz prošlosti u sadašnjost i otisne se prema svijetloj budućnosti.

Kovačnica doživljaja
dizajn poziva

Dizajn popratnih tiskovina i dvorane za priredbe

Za ovaj smo događaj dizajnirali osobne pozivnice koje ističu priču događaja i interijerne materijale za dvoranu za priredbe. Za dizajn materijala korišteni su posebni formati papira i visokokvalitetan tisak.

Izjava klijenta

Događaj je bio konceptualno sjajno osmišljen i zajedno smo sa svojim partnerima iskreno proslavili važnu prekretnicu.

Sanja Ivanović
Voditeljica marketinga, Paul Hartmann Adriatic d.o.o.
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno