Reference
Dizajn

Supernova: Časopis Superstyle

SuperStyle

Naručitelj:

 Supernova, d. o. o., Supernova Ljubljana

Elementi:

kreativna konceptualizacija, dizajn, uređivanje, prodaja oglasa

Dizajn časopisa_Vodik

Naručitelj:

 Supernova, d. o. o., Supernova Ljubljana

Elementi:

kreativna konceptualizacija, dizajn, uređivanje, prodaja oglasa

Grupa Supernova međunarodna je tvrtka sa sjedištem u Grazu koja je usmjerena na razvoj i upravljanje poslovnim nekretninama u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, gdje upravljaju s 14 poslovno-trgovačkih centara. Njihova perjanica u Sloveniji Supernova Rudnik 2022. postala je najveći i najsuvremeniji trgovački centar u zemlji.

Izazov

Osmisliti periodični časopis za „lifestyle“ na najvišoj razini kvalitete koji bi istaknuo ponudu trgovina u sklopu trgovačkih centara Supernova Ljubljana. Sadržaj časopisa svojim čitateljima predstavlja trenutačne smjernice za modu, kulinarstvo i slobodno vrijeme te tako pruža uvid u aktualnu ponudu trgovina Supernova. Oblik dizajna odnosi se na cjelokupni vizualni identitet robne marke Supernova.

Supernova Slovenija_dizajn
Igranje oblikom

Časopis SuperStyle

Otkako je Supernova došla u Sloveniju, kreiramo časopis SuperStyle koji trenutačno izlazi četiri puta godišnje u nakladi od 200 000 primjeraka i distribuira se po kućanstvima diljem Slovenije te je dostupan posjetiteljima u svih 14 trgovačkih centara Supernova.

Redovito ažuriramo teme i izgled časopisa u skladu s trenutačnim modnim trendovima i smjernicama te željama čitateljica i čitatelja. Oni uvijek mogu uživati u raznolikim i zanimljivim temama aktualne ponude trgovačkih centara Supernove.

Igranje oblikom
Supernova Slovenija
Snovi u bojama

Modna priča i poznata lica

Neizostavna i omiljena rubrika Modna priča donosi najnovije trendove iz područja mode i modnih dodataka koje nudi Supernova. Tijekom godina na naslovnicama su se izmijenila mnoga poznata lica sa slovenske influencerske scene, koji su i danas vjerni posjetitelji Supernove.

Snovi u bojama

Izjava klijenta

Suradnja s Vodikom datira od samog početka njihova djelovanja 2009. godine. Lifestyle magazin je projekt koji smo razvili zajedno s Vodikom i kojim se iznimno ponosimo. Ažuriramo časopis i pratimo modne trendove jer želimo ponuditi samo najbolje posjetiteljima Supernove. Naša dugogodišnja suradnja znači samo jedno – da je Vodik partner na kojeg se možemo osloniti jer nam uvijek pomaže pronaći najbolja rješenja.

Saša Lenič
Center manager, Supernova Ljubljana Rudnik
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno