Reference
Web-stranice i online trgovine

Blaginja: Medicinski proizvodi na jednome mjestu

Blaginja, medicinski proizvodi

Naručitelj:

Blaginja d.o.o.

Elementi:

koncept i razvoj online trgovine, digitalno oglašavanje, SEO optimizacija

URL: blaginja.si

 

obnova web stranice_Vodik_Blaginja

Naručitelj:

Blaginja d.o.o.

Elementi:

koncept i razvoj online trgovine, digitalno oglašavanje, SEO optimizacija

URL: blaginja.si

 

Tvrtka Blaginja cjelovit je ponuditelj bolničke i njegovateljske opreme, medicinskih proizvoda i uređaja za rehabilitaciju, kretanje, njegu, osobnu higijenu i terapiju za kućnu upotrebu ili korištenje u domovima zdravlja, bolnicama, domovima za starije osobe i drugdje. Blaginja je dobila koncesiju za izdavanje i iznajmljivanje medicinskih proizvoda preko ZZZS-a te omogućava izdavanje i najam medicinskih proizvoda putem narudžbenica ZZZS-a ili privatno neposrednim plaćanjem.

Izazov

Osmisliti i razviti modernu online trgovinu prilagođenu korisniku koja omogućava izravni najam ili kupnju medicinskih proizvoda putem integrirane aplikacije za najam preko šifrarnika.

obnova web stranice_Vodik_Blaginja
obnova web stranice_Vodik_Blaginja
Internetska priča

Online trgovina

Na temelju istraživanja i analize tržišta i industrije osmislili smo koncept online trgovine, pri čijem smo planiranju uzeli u obzir specifične korisnike (starije stanovništvo). S obzirom na složenost iznajmljivanja ili izdavanja proizvoda putem interneta, posebnu smo pozornost posvetili pojednostavljenju postupka narudžbe koju u nekoliko koraka omogućava jedinstveni alat koji smo razvili. Tako smo uspjeli osmisliti intuitivnu i preglednu online trgovinu prilagođenu korisniku kojoj se može pristupiti putem mobilnih uređaja i osobnog računala. Online trgovina omogućava jednostavnu navigaciju sadržajima vezanim uz trgovinu i edukativni dio stranice. Pojednostavljen minimalistički koncept dizajna usklađen je s cjelokupnim vizualnim identitetom tvrtke.

Internetska priča
obnova web stranice_Vodik_Blaginja
Digitalno igralište

Dodatne funkcionalnosti i sadržaji

Kreirali smo web sučelje za iznajmljivanje i izdavanje medicinskih pomagala putem interneta, omogućujući brz i jednostavan odabir i naručivanje medicinskih pomagala. Na taj način smo rasteretili podršku korisnicima i postigli da korisnici, osim online kupnje pomagala, također provode i online postupak naručivanja putem narudžbenice.

Da bismo robnu marku Blaginja učinili prepoznatljivim stručnjakom u svojem području, osmislili smo edukativne sadržaje koji se odnose na medicinske proizvode, zdravstvenu skrb i poboljšanje kvalitete života. Napredno mrežno mjesto ujedno pruža mogućnost narudžbe besplatnih uzoraka proizvoda i rubriku za edukaciju korisnika.

Digitalno igralište

Digitalno oglašavanje i SEO

Pri lansiranju online trgovine omogućili smo oglašavanje putem usluge Google Ads koje neprestano optimiziramo i dopunjujemo u skladu s aktualnom analitikom. Svakog mjeseca obavljamo i SEO optimizaciju.

Brojke govore

Rezultati projekta

0 %
Viša stopa konverzije
0 %
Viša prosječna kupovina
0 %
Povećana mjesečna prodaja
0 %
Povrat uloženih sredstava

Izjava klijenta

Vodikov tim pun je talentiranih i sposobnih ljudi koji nam pomažu uspostaviti i održati digitalnu prisutnost na internetu. Također su nam napravili izvrsnu web stranicu. Fleksibilni su, otvoreni i uvijek ispunjavaju naša očekivanja, zbog čega s njima rado surađujemo.

Gašper Novak
Direktor, Blaginja d.o.o.
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno