Reference
Web-stranice i online trgovine

Letak Media: Potpuni redizajn robne marke

Letak Media

Naručitelj:

Letak Media d. o. o.

Elementi:

cjelokupni vizualni identitet, izrada web-stranice, dizajn, SEO optimizacija

URL: letak-media.hr

Naručitelj:

Letak Media d. o. o.

Elementi:

cjelokupni vizualni identitet, izrada web-stranice, dizajn, SEO optimizacija

URL: letak-media.hr

Letak Media privatno je poduzeće u Hrvatskoj koje je osnovano 2013. Specijalizirano je za distribuciju neadresiranih promotivnih publikacija, kataloga i letaka u poštanske sandučiće ili na određenim lokacijama. Trenutačno distribuiraju u većini većih hrvatskih gradova, a pokrivaju i prigradska naselja, manje gradove i sela.

Izazov

Izrada novoga cjelokupnog vizualnog identiteta i priručnika za CVI, razvoj i postavljanje novog web-mjesta te SEO optimizacija web-stranice na temelju analize ključnih riječi.

Cjelokupan vizualni identitet

Igranje oblikom

Za klijenata smo osmislili novi cjelokupni vizualni identitet i izradili smo priručnik za cjelokupan vizualni identitet.

Logotip se sastoji od natpisa i simbola koji u stiliziranom prikazu papirnatog aviona predočava slanje neadresiranih promotivnih letaka te ističe mobilnost kao ključnu vrijednost poduzeća. Položaj simbola u pozitivnoj dijagonali (desno i prema gore) prikazuje slanje iz distribucijskog centra na daleke adrese i istodobno predstavlja okrenutost poduzeća prema budućnosti.

 

Odabrana tipografija u kurzivu prenosi poruka o brzini slanja pošiljki. Slova su geometrijska i neserifna, jasno vidljiva iz daljine i izbliza, na internetu i u tisku, te lijepo ističu vrijednosti poduzeća, kao što su stručnost i nadzor. Pri odabiru palete boja uzeli smo u obzir želje klijenata. Glavne su boje svijetla i tamnoplava, a žutom je naglašen tekst.

Obnova vizualnog identiteta

Konceptualizacija i razvoj web-mjesta

Digitalno igralište

Web-mjesto je važno prvo mjesto kontakta tvrtke i potencijalnih novih klijenata te je važno za razvoj usluga. Istodobno njime tvrtka priopćava ključne ciljeve javnosti.

Prije samog razvoja i izrade web-portala na temelju analize postavili smo preglednu i minimalističku strukturu baziranu na smjernicama SEO optimizacije koja omogućuje brzu navigaciju.

 

 

Web-mjesto je pregledno strukturirano i usklađeno s cjelokupnim vizualnim identitetom poduzeća. Dostupno je na hrvatskom jeziku i prilagođeno korisnicima mobilnih uređaja i osobnih računala. Omogućuje jednostavnu navigaciju uslugama klijenata i ostalih podstranica.

Razvoj web mjesta
Razvoj web mjesta
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno