Reference
Web-stranice i online trgovine

Mobil Plac: Prostor čini događaj

MobilPlac

Klient

MobilPlac – Najem šotorov KBG, d. o. o.

Elementi

pozicijski slogan robne marke MobilPlac, redizajn logotipa, konceptualizacija i razvoj web-mjesta

URL: mobil-plac.com

Klient

MobilPlac – Najem šotorov KBG, d. o. o.

Elementi

pozicijski slogan robne marke MobilPlac, redizajn logotipa, konceptualizacija i razvoj web-mjesta

URL: mobil-plac.com

MobilPlac – Najem šotorov KBG d.o.o. tvrtka je koja se od 1988. bavi iznajmljivanjem šatora za priredbe, vjenčanja i skladištenje u različite svrhe. Tvrtka se nastavlja uspješno širiti i teži ostvarenju kvalitetne suradnje i zadovoljstva klijenata. S inovativnim i motiviranim timom pronalaze cjelovita rješenja za sve vrste projekata.

Izazov

Osmisliti suvremen i funkcionalan logotip koji odražava područje djelovanja i vrijednosti tvrtke. Osmisliti zaštitni slogan koji naglašava stručnost i filozofiju tvrtke, kao i korist za korisnika, te uspostaviti digitalni kanal koji je korak ispred konkurencije.

Redizajn cjelokupnoga vizualnog identiteta
Reference

Redizajn cjelokupnoga vizualnog identiteta

Prvi korak redizajna bilo je stilsko osvježenje logotipa. Znak se sastoji od simbola i slovnog natpisa. Za kreiranje simbola u obliku slova M nadahnuo nas je oblik krova šatora. To je istodobno asocijacija na djelatnost tvrtke i početno slovo naziva MobilPlac. Slovni je natpis kreiran na temelju prilagođene tipografije, što pridonosi jedinstvenosti i većoj prepoznatljivosti pri pojavljivanju.

Reference
Pozicijski slogan

Pozicijski slogan

Znaku smo dodali pozicijski slogan „PROSTOR ČINI DOGAĐAJ“, koji naglašava filozofiju tvrtke i korist za korisnike – vrhunski prostor omogućuje vrhunski doživljaj događaja. Pozicijski slogan pojavljuje se kao potpis znaka.

Međusobno isprepletanje odabrane primarne kombinacije donosi novu dimenziju narančastoj boji koja psihološki stvara ugodnu, kreativnu, zabavnu i poticajnu atmosferu.

Redizajn web-mjesta_Vodik
Internetska priča

Redizajn web-mjesta

Web-mjesto je ključno prvo mjesto kontakta tvrtke i potencijalnih novih klijenata te je važno za razvoj usluga. Istodobno njime tvrtka priopćava ključne ciljeve javnosti. Posjetitelju web-stranice time pruža viziju i predodžbu o raznim događajima i posljedično omogućuje strukturiraniju potražnju.

Na temelju analize i istraživanja ključnih tržišta uspostavili smo razvedenu strukturu web-mjesta u skladu sa smjernicama SEO optimizacije.

Kreirali smo web-mjesto prilagođeno korisniku koje omogućuje jednostavnu i preglednu navigaciju prema ključnim kategorijama tvrtke MobilPlac na mobilnim uređajima i osobnim računalima.

Internetska priča
Redizajn web-mjesta_Vodik

Izjava klijenta

Tim Vodik uvažio je svaku našu želju, a konačna izvedba web-stranice i cjelokupnoga vizualnog identiteta nadmašili su očekivanja.
Svaki dan dobivamo pohvale od kupaca za lijepu i preglednu web-stranicu.

Luka Brodnik
Direktor, MobilPlac, KBG d.o.o.
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno