Reference
Dizajn

Lekarna Ljubljana: Redizajniran zmajić Malček

Malček

Naručitelj:

Lekarna Ljubljana

Elementi:

kreativna konceptualizacija, grafički dizajn, ilustracija, tiskani i internetski oglasi, video, POS materijali

kreativna konceptualizacija

Naručitelj:

Lekarna Ljubljana

Elementi:

kreativna konceptualizacija, grafički dizajn, ilustracija, tiskani i internetski oglasi, video, POS materijali

Ljekarna Ljubljana, najveći javni ljekarnički zavod u Sloveniji, osigurava opskrbu lijekovima, obavlja ljekarničku djelatnost, savjetovanje i podršku. Dodatno nudi dodatke prehrani, medicinske proizvode i proizvode za njegu i zaštitu zdravlja. Zavod svoju djelatnost obavlja u 54 ljekarne i podružnice.

Izziv

Zmajček Malček je dolgoletna blagovna znamka Lekarne Ljubljana, pod katero se skrivajo izdelki za naše najmlajše. Naša naloga je bila osvežiti podobo izdelčne linije.

Redizajniran zmajić Malček
Igranje oblikom

Redizajn linije proizvoda zmajić Malček

Redizajnirali smo popularnog zmajića Malčka i predstavili ga u novom, simpatičnom ruhu zajedno s redizajniranom linijom proizvoda za djecu. Proizvodi Malček namijenjeni su najmlađima i sadrže sve što je potrebno mališanima, stoga smo osmislili cjelovit prikaz redizajnirane linije, a kao rezultat toga osmislili smo i dječji pončo, šalicu, plišanu igračku, ručnik, knjižicu misaonih igara, oglase, plakate i internetski video s tehnikama masaže za bebe.

Igranje oblikom
Dizajn slikovnice
Snovi u bojama

Slikovnica

Za najmlađe smo pripremili i originalnu dječju slikovnicu „Zmajček Malček čofne v lužo“, u kojoj su opisane dogodovštine Malčeka i njegovih prijatelja.

Snovi u bojama
dizajn kalandar

Kalendar i igrarije

U sklopu redizajna osmislili smo i kalendar sa slikama zmajića Malčka. Svake godine ažuriramo kalendar i dodajemo nove avanture zmajića Malčka.

Igrarije su edukativna interaktivna slikovnica u kojoj djeca rješavaju razne zagonetke koje postavlja zmajić Malček. Maštovito didaktičko sredstvo za jačanje kognitivnih sposobnosti djeteta koje uza zabavne zagonetke razvija djetetovu maštu. Slikovnicu su djeci dijelili u ljekarnama.

Nadopunjavanje linije

Liniju proizvoda stalno nadopunjujemo novim proizvodima i istovremeno redizajniramo njihov izgled. Naravno, glavni lik, zmajić Malček ostaje isti jer je postao vrlo popularan lik među najmlađima.

redizajn linije proizvoda
Započnimo projekat zajedno Započnimo projekat zajedno